Hoofdpijn door uurtje factuurtje of een chaotische administratie?... Lees dit artikel!

Dit is hoe je het oplost binnen 1 dag, en de omzet daar door verhoogd, GEGARANDEERD! En uitproberen zonder kosten is mogelijk door de zelfverzekerdheid..
Onoverzichtelijke spreadsheets zorgden er voor dat er totaal geen overzicht meer was in de administratie, het verlangen naar een structuur in het systeem was enorm groot.
Daarbij was het een kat en muis spel met klanten die de facturen EEUWIG aan ze zijkant lieten liggen, en pas na meerdere malen mailen actie ondernamen. De omzet zou hoger zijn als dit vlekkeloos kon verlopen..
Meerdere nieuwe opdrachten lagen altijd al op de mat, maar kwamen nooit van de bodem zonder het opvolgen van elke klant.. Hier moest ESSENTIEEL iets systematisch aan veranderd worden! Communicatie met klanten nam extreem veel tijd in beslag.. Alle communicatie geautomatiseerd was een droom op dit moment.
 
Zo kunnen we nog eindeloos schrijven over de facturatie ergernissen..
 
Het was moeilijk om een oplossing te vinden. Na diverse boekhoud programma’s, gestructureerde mappen, business coaching en nog meer, was het nog steeds geen overzichtelijk plaatje. Dus wat doe je dan? Je verzint een systeem waarbij je het jezelf VEEL makkelijker maakt.
En zo is de Strippenkaart Online ontstaan. Met al zijn extra’s, ontstaan door eigen ervaringen! Alle losse eindjes zijn in 1 platform samengevoegd waardoor je het overzicht nooit zult kwijtraken, de omzet kan verhogen door een automatiseringsproces aan te brengen, en nog veel meer, klanten tevreden kan maken met een duidelijk overzicht en herinneringen, en zo nog veel meer op te noemen!

En niet alleen voor mij zelf…

 
“Strippenkaartonline is voor mij als creatieve chaoot een ideale tool om zonder ingewikkelde ingrepen mijn uren vooraf te factureren en zo structuur in m’n bedrijf te creëren. Groot pluspunt is dat ik mijn account in huisstijl kan customizen, echt een no-brainer dus!”
(Saskia Emmerink – Frissekoers Vormgeving)
 
Met strippenkaart online:
✓ Bespaar je op de facturatie (Hoe meer je het gebruikt, hoe meer je bespaard en hoe groter de omzet..)
✓ Krijg je altijd vooraf betaald (Niet meer eindeloos wachten op betalingen…)
✓ Sneller nieuwe opdrachten (Klanten zullen groter inkopen in 1 keer, dus zeker van meerdere betalingen…)
✓ Eenvoudiger communiceren met jouw klanten (Je hoeft zelf niet meer je klanten te mailen, automatisch worden klanten verteld wanner hun strippen op zijn…)
 
Met dit systeem heb ik binnen no-time ons resultaat enorm vergroot. En misschien nog wel belangrijker, onze klanten zijn hier ook erg blij mee. Op deze manier kunnen we nog jaren vooruit.
(Marc Korthout – SiteRaket.nl)

Wellicht is strippenkaartonline.nl ook iets voor jou

Net als vele anderen, willen wij jou de mogelijkheid geven om dit systeem GRATIS te proberen! Bij het inschrijven van het formulier zal je direct toegang krijgen en zullen er verschillende trainingsvideo’s worden verzonden die jou helpen om het gemak van het systeem te laten zien zodat jij kunt ervaren waarom dit een energie en omzet verhogende methode is.

Je krijgt toegang tot de gehele module, en ontdek..

 
✓ Hoe je kunt besparen op de facturatie..
✓ Hoe je altijd vooraf betaald kan krijgen..
✓ Hoe je sneller en makkelijk nieuwe opdrachten binnen krijgt..
✓ Hoe eenvoudig het systeem is voor communicatie naar klanten..
En nog veel meer….
 

Wat is nou eigenlijk het risico van het testen van het systeem? Helemaal niets.. Want voor de demo betaal je NIETS!

Strippenkaart Online werkt na jouw proefperiode met een lidmaatschap per maand, per kwartaal of per jaar. Voor slechts 0,54 cent per dag krijg je al die voordelen die Strippenkaart Online zo praktisch maakt. En misschien nog wel veel fijner: het neemt vooral ook veel stress bij jou weg!
Vond je het na de proef periode toch niks… Dat kan je zit namelijk nergens aan vast.