5 meest voorkomende problemen bij boekhouding (en zo los je ze op

1. Gebrek aan tijd voor de boekhouding

De bankrekening controleren en handmatig facturen inboeken. Het kost tijd maar levert niets op. Hoe hoger de tijdsinvestering in de boekhouding, des te lager de productieve output. Automatiseren van je administratie kan tot 70% aan tijd besparen. Zet je offline boekhouding dan ook om naar een online boekhoudprogramma, waar alle onderdelen van je financiële administratie worden geïntegreerd in één systeem.
 

2. Klanten aansporen om de rekeningen te betalen

Wanneer klanten het overzicht kwijt raken in hun administratie kan het voorkomen dat ze jou ook vergeten. De eigen administratie klopt nu ook niet meer, en de omzet schommelt. Met automatische betalingen hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken, en het werkt omzet verhogend.
 

3. Chaotische structuur en het overzicht verloren

Op je bureau ligt een offerte van de leverancier van grondstoffen, de offerte naar de klant zit in de mail en de factuur moet je nog koppelen aan een betaallink via de online betaaldienst. Omdat alles op verschillende manieren wordt verwerkt, verlies je overzicht en maak je fouten. Kies dus voor een online boekhoudpakket waarin je alle data kunt koppelen.
 

4. Alle informatie ligt op kantoor

Als jouw boekhouding alleen toegankelijk is via de PC op kantoor, gaat het je niet lukken om bij een klant informatie op te halen met je smartphone. Met online boekhouden kun je altijd bij de benodigde informatie, zelfs op het strand tijdens je ‘vakantie’.
 

5. Uurtje factuurtje

Werk jij op uurbasis voor jouw opdrachtgevers?
Met andere woorden, werk jij nog steeds op basis van uurtje-factuurtje?
 
En word je ook zo moe van alle administratieve rompslomp die dat met zich meebrengt? Dan hebben wij de oplossing voor jou.
 
Stel je voor dat opdrachtgevers jouw uren op voorhand inkopen.
Heeft jouw klant een klus voor je dan stuurt hij een bericht via het Strippenkaartonline dashboard en je kunt aan de slag! Wanneer de strippen op zijn, krijgt jouw klant automatisch een reminder met een link naar de bestelpagina.
Jouw uurtarief bepaal je natuurlijk helemaal zelf!
En wat betreft de facturatie? Dat loopt allemaal automatisch!
 
Meld je aan voor de GRATIS demo, en ervaar zelf hoe makkelijk het werkt!